Sonora-ment: Jornada de música amb consciència

13 de juliol 2024

Jornada on gaudirem d’un taller de musicoteràpia a càrrec de la musicoterapeuta Mar Martori i un cicle de concert i lectura de textos de la mà del Trio Mulier (flauta, violí i piano) I l’associació Intro-Ment, amb obres musicals de compositores de diferents períodes de la història amb lectures intercalades de textos de místiques i filòsofes de les mateixes èpoques.

TALLER DE MUSICOTERÀPIA

El Casal Rierenc 17:00 h

Mar Martori

Estudis superiors de música al conservatori del Liceu, Màster en Musicoteràpia per la Universitat Ramon Llull i amb una àmplia experiència treballant amb gran varietat de col·lectius a través del Conservatori de música de Vila-seca.

Entrada gratuïta (amb inscripció prèvia):

CONCERT: TRIO MULIER

Església parroquial de Santa Margarida 19:30 h

Dones compositores al llarg de la història: La música ha anat canviant d’estil al llarg de la història. No és el mateix escoltar una peça barroca que una romàntica. Aquesta informació ens ha arribat de la mà de diferents compositors. Però, què passa amb les dones compositores? Aquest projecte neix amb la intenció de posar en valor el talent de la dona en el món de la composició musical, passant per diferents estils de diferents èpoques històriques.

Tania Bujalance (flauta)

Nascuda a Vila-seca l’any 1993, realitza els seus estudis musicals al conservatori professionial de Vila-seca, en l’especialitat de flauta travessera amb Xavier Pomerol. En finalitzar el grau professional de música comença el grau en educació primària, amb l’especialitat de música, a la URV de Tarragona. Durant els anys universitaris entra com a cantaire a la Coral de la URV. Participa en diferents col·laboracions amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i grava diversos CDs. Ha sigut professora de flauta travessera a l’escola municipal de música de Riudoms i ha format part de la Banda de la URV.

Gessamí Martín (violí)

Nascuda a Tarragona l’any 1985, inicia els seus estudis a l’Escola Municipal de Música de Tarragona. Cursa el grau professional al Conservatori de Música de Tarragona, en l’especialitat de violí. Realitza el Grau Professional d’harmonia moderna al Taller de Músics. Un cop acabat el Grau Professional viatja a Madison (Wisconsin) per perfeccionar la seva tècnica. Fora de l’àmbit acadèmic ha continuat formant-se amb diferents mestres i ha tocat a sales com el Palau de la Música Catalana i l’Auditori de Barcelona, entre altres. Ha format part de diferents formacions musicals i realitzat gravacions per diferents grups musicals. Actualment, és professora en l’especialitat de violí a l’escola de música de Riudoms i a Músics Vendrell.

Anna Gil-Pérez (piano)

Nascuda l’any 1985 a la ciutat de Reus (Tarragona). Realitza els estudis musicals al conservatori professional de música de Vila-seca on finalitza el grau mitjà amb qualificació d’excel·lent. Realitza el grau superior al conservatori Liceu de Barcelona, on també cursa el postgrau de música de cambra. Des de ben petita participa en diversos concursos nacionals i internacionals on ha estat premiada en diverses ocasions. Realitza els estudis de cant de grau professional en el conservatori professional de música de Vila-seca. Ha fet intervencions en diverses òperes i actualment forma part de l’agrupació del cor de cambra Femení Scherzo de Vila-seca com a soprano i solista. Ha treballat com a docent amb el departament de piano en el conservatori professional de música de Vila-seca i com a pianista acompanyant d’instruments de vent i actualment és professora de diferents especialitats (cant, piano i llenguatge musical) a l’escola de música de Riudoms i l’escola de música de Mont-roig.

Lectura de textos: Associació Intro-Ment

PREU ENTRADA: Taquilla inversa (a la sortida)

Comparteix-lo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.