Qui som?

fffff

L’associació Intro-Ment va ser creada l’any 2015 com a element facilitador de la pràctica meditativa i del mindfulness en un context segur i obert a la societat. Actualment té seu social i és una entitat del municipi de la Riera de Gaià. També és una de les associacions Alumni de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i en formen part professors, investigadors, alumnes, personal d’administració de la Universitat, representants de diferents àmbits socials, i està oberta a la participació activa de tota la societat.

Els seus principals objectius són:

  • El desenvolupament i la pràctica de tècniques de meditació terapèutiques basades en el mindfulness.
  • La promoció i divulgació de les tècniques meditatives terapèutiques basades en atenció plena com a eina per a millorar la salut i el benestar psicològic amb recolzament científic.
  • L’estudi de les bases psicològiques i neuropsicológiques de les diferents tècniques meditatives.
  • La divulgació de temes relacionats amb la Psicologia, la Filosofia i l’Espiritualitat des d’una vessant acadèmica.
  • La promoció d’activitats científiques i formatives accessibles econòmicament per la societat.
  • La col·laboració amb entitats afins als nostres objectius de l’àmbit tant nacional com internacional.

Per assolir aquests objectius està desplegant una intensa labor proporcionant un espai adequat de pràctica i programant reunions periòdiques per facilitar el coneixement de les diferents tècniques. També organitzant diverses activitats que pretenen traslladar coneixements relacionats amb la Psicologia i l’espiritualitat per tal de desenvolupar actituds útils per a la vida diària.

Si vols rebre més informació sobre l’Associació Intro-Ment pots contactar amb nosaltres a través de la direcció de correu electrònic: secretaria@introment.cat

Junta directiva de l’associació:

Penélope Ortega
(Tresorera)
Luis Heredia
(President)
Mercè Gil-Pérez
(Secretària)