Qui som?

L’associació Intro-Ment va ser creada l’any 2015 com a element facilitador de la pràctica meditativa i del mindfulness en un context segur i obert a la societat. Actualment és una de les associacions de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i formen part d’ella professors, investigadors, alumnes, personal d’administració de la Universitat i representants de diferents àmbits laborals de nostra societat.

Els seus principals objectius són:

  • El desenvolupament i la pràctica de tècniques de meditació terapèutiques i basades en el mindfulness.
  • La promoció i divulgació de les tècniques meditatives terapèutiques com a eina per a millorar la salut i el benestar psicològic.
  • L’estudi de les bases psicològiques i neuropsicológiques de les diferents tècniques meditatives.
  • La col·laboració amb entitats afins als nostres objectius de l’àmbit tant nacional com internacional.
  • La promoció d’activitats científiques i formatives accessibles econòmicament per la societat.

Per aconseguir assolir aquests objectius està desplegant una intensa labor proporcionant un espai adequat de pràctica a la Universitat i programant reunions periòdiques per facilitar la pràctica de les diferents tècniques. També organitzant diverses activitats que pretenen traslladar les actituds bàsiques desenvolupades per la pràctica de la meditació a la vida diària.

Si vols rebre més informació sobre l’Associació Intro-Ment pots contactar amb nosaltres a través de la direcció de correu electrònic: secretaria@introment.cat

Junta directiva de l’associació:

Penélope Ortega
(Tresorera)
Luis Heredia
(President)
Mercè Gil-Pérez
(Secretària)